Despre noi

De ce sa alegeti Tipografia Vega

✔ Suntem o tipografie cu experienta de peste 20 de ani si ne facem treaba cu grija, interes si placere.

Ne bazam pe echipamente tehnice performante si impreuna cu echipa noastra de designeri, realizam orice proiect in domeniul tipografiei, la cele mai inalte standarde de calitate.

✔ Suntem corecti si de aceea avem preturile LA VEDERE.

Bineinteles ca preturile publicate nu pot cuprinde toate produsele tipografice, de aceea va rugam ca pentru alte lucrari sa solicitati cotatii de pret pe mail sau telefon.

✔ Distanta nu este o problema!

Indiferent ca trimiteti comanda din Bucuresti, Craiova, Timisoara, Iasi sau Constanta, livram oriunde atat in tara cat si in strainatate prin intermediul firmelor de curierat.

❶ Livram oriunde in Romania si EU
Livram in orice oras din Romania si tarile din Uniunea Europeana. Detinem contracte cu firme specializate de curierat, astfel incat, comanda dvs. ajunge in cel mai scurt timp in orice localitate.

❷ Avem cele mai mici preturi
Oferim cel mai bun raport calitate-pret, indiferent de numarul de comenzi sau cantitate. Avem promotii permanente, oferim discount si bonus clientilor fideli.

❸ Executam orice tip de lucrare tipografica
Nu ne limitam doar la flyere si pliante, putem realiza aproape orice in materie de creatii grafice, tiparire pe masini offset plan Heidelberg, brosare pe masina automata Bourg Binder 4000, filme tipografice pe Colator BST10 etc;

❹ Gama variata de tipizate si caiete
Livram din stoc tipizate, role de casa de marcat de toate dimensiunile, hartie glasata, carton colorat, caiete de colorat etc.

Derulează în sus